25 januari 2022

Waarom een saladette aanschaffen?

2 min read
saladette

Wanneer je een restaurant hebt waar je vaak salades hebt die je aanbiedt aan je klanten is het handig om een saladette aan te schaffen. Waarom zou je deze willen hebben? Wij vertellen jou een paar redenen waarom deze handig en fijn is om te hebben.

Wat zijn de voordelen?

Een saladette is ontzettend handig omdat deze de salades die je aanbiedt lekker koel houdt. Zo zijn ze altijd op de goede temperatuur en houd het de salades vers. Zeker wanneer je een lopend buffet aanbiedt is dat reuzehandig om te hebben want zeg nou zelf, de kwaliteit van jouw etenswaar die moet toch op en top zijn?!

saladette

Welke soorten zijn er?

Er zijn een aantal verschillende soorten die het jou een stuk handiger maken om jouw salades op temperatuur te houden. Je kunt er een kopen die je ergens bovenop kunt plaatsen maar je kunt er ook verkrijgen welke meteen voorzien zijn van kastjes eronder die ook koelen. Zo heb je een soort van koelkast met daarop een koelvitrine. Bij deze laatste zit er dan ook vaak een werkbank aan waaraan je dan heel handig je salades kunt snijden en bereiden. Je kunt ze in tweedeurs verkrijgen maar ook in driedeurs. Het is maar net hoeveel ruimte jij nodig hebt en hoe groot jouw saladebar is die jij aanbiedt.

 Welke past er het beste bij jou?

Welke er voor jou het meest geschikt is dat ligt er natuurlijk helemaal aan hoeveel salades jij hebt en hoe groot jouw ruimte daarvoor moet zijn. Heb je per se een aparte werkbank ervoor nodig dan is het wel aan te bevelen om daar goed op te letten. Het is superhandig om alles bij elkaar te hebben en te houden. Dit is iets waar jijzelf het beste op kunt letten. Dat een saladette alleen maar voordelen heeft daar zijn we inmiddels wel over uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *