25 januari 2022

Rechthoekige lichtkoepels van Lichtkoepels.info

2 min read
Lichtkoepels.info

Lichtkoepels worden al een geruime tijd aangebracht. Doordat een aantal lichtkoepels al flink wat jaren mee gaan, zijn sommige koepels aan vervanging toe. Zeker wanneer deze niet meer naar wens zijn. In het verleden kun je bijvoorbeeld gekozen hebben voor een ondoorzichtige koepel, terwijl je dat op dit moment niet meer mooi vindt. Daarentegen kan het ook zo zijn dat je op dit moment een transparante koepel hebt, maar eigenlijk graag een ondoorzichtige koepel wil. Daarnaast komt het veel voor dat je door je huidige koepel te weinig daglicht naar binnen krijgt, dit probleem kan gemakkelijk voorkomen worden door een piramidevormige lichtkoepel van lichtkoepel.info

Lichtkoepels.info

In welke situatie pas ik een rechthoekige lichtkoepel van lichtkoepels.info toe?

De rechthoekige lichtkoepel is vooral geschikt als je extra daglicht wil genereren in je aanbouw of garage. Daarnaast kan deze lichtkoepel ook gebruikt worden om een carport te voorzien van meer daglicht. Als je je carport voorziet van meer daglicht, zul je hier overdag geen kunstlicht nodig hebben, dit is goed voor het milieu en voor je portemonnee. 

Lichtkoepels.info

Is het mogelijk om mijn huidige lichtkoepel te vervangen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Als je je huidige lichtkoepel niet meer mooi vindt, of denkt dat deze slecht isoleert, is het logisch dat je op zoek gaat naar een nieuwe lichtkoepel. Echter hoef je tijdens het vervangen van de koepel niet de gehele opstand te vervangen, deze kun je namelijk laten zitten. Vrijwel iedere huidige koepel van kunststof of glas kan gemakkelijk vervangen worden door een nieuwe.