25 januari 2022

Het ideale matras voor iedereen

2 min read
matras 140x200

Ben je op zoek naar een matras dat zich geheel aanpast naar je lichaam, dan heb je met dit matras 140×200 een perfecte aankoop. Omdat de binnenkant van het matras voorzien is van verschillende kernen, past het zich aan naar je lichaam. Het gevolg is een goede ondersteuning en toch lekker comfortabel om de nacht door te komen. Na jaren van ontwikkelen en testen is het perfecte matras er gekomen, ook jij kunt hier op slapen want Perfecthomeshop.eu heeft voor iedereen een geschikt matras. 

matras 140x200

Zelf samen te stellen voor de ideale combinatie

Vaak als je een matras koopt is het net niet wat je zoekt, te zacht of te hard waardoor je geen optimale nachtrust hebt. Met het matras 140×200 ben je hier voorgoed vanaf, want jij zelf stelt de binnenkant van het matras samen. Ook voor de toplaag zijn er diverse materialen beschikbaar om het perfecte matras te maken, zelfs wanneer je van een latex toplaag houdt is de bij perfecthomeshop.eu mogelijk. 

matras 140x200

Verschillende ondergronden

Wanneer je een matras 140×200 koopt kun je te maken hebben met verschillende ondergronden. Of je nu een vlakke ondergrond hebt, een lattenbodem of een boxspring het matras is voor alle ondergronden geschikt. Bij een lattenbodem moet je alleen opletten dat de onderlinge afstand van de latten niet te groot is, het matras kan er anders doorheen komen. Houd je van een stevig matras om op te slapen, dan is een vlakke ondergrond geschikt voor je. Een boxspring als ondergrond is voor mensen die veel comfort zoeken zeer geschikt om het matras op te leggen.