28 november 2021

Emmers bedrukken met tekst en/of logo

2 min read

Wilt u uw werknemers bedanken voor hun trouwe inzet? Bent u op zoek naar een origineel maar handig geschenk voor (potentiële) nieuwe klanten? Ga dan voor een ware eye-catcher: een emmer bedrukt met uw tekst en/of logo. Een emmer is veelzijdig en komt op verschillende momenten goed van pas. Hij kan overal mee naartoe genomen worden en kan zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. Bovendien heeft u met een emmer ook voldoende plaats om uw bedrijfslogo en/of -tekst extra in de verf te zetten. Ook een persoonlijke boodschap kan hier zeker goed op staan. Bovendien zijn ze ook geschikt om te vullen met lekkers.

Emmers zijn er in allerlei kleuren, uitvoeringen en formaten

Wilt u op een originele manier aan extra publiciteit winnen zonder dure en drukke reclamecampagnes? Ga dan voor iets dat opvalt op een subtiele manier en toch in het oog springt. Een emmer bedrukt met uw tekst en/of logo bijvoorbeeld. U hebt een uitgebreide keuze aan emmers die u bovendien ook kunt personaliseren naar eigen wensen. U kunt kiezen voor een opvallende kleur maar ook voor een meer neutrale kleur. Hetzelfde geldt voor de opdruk. Emmers zijn er ook in verschillende materialen en uitvoeringen, afhankelijk van de beoogde toepassing. U heeft bovendien ook de keuze uit verschillende formaten, met grote of kleine inhoud. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw emmer op maat.

Professioneel emmers bedrukken

Wilt u een professioneel bedrukt relatiegeschenk met logo en/of naam van uw bedrijf?
Een emmer bedrukt met uw bedrijfslogo en/of tekst zal zeker opvallen bij klanten en werknemers. U kunt zelf uw kleuren set en lay-out samenstellen. U heeft daarbij de keuze uit een full colour set of u kunt kiezen voor 1 tot 4 kleuren zeefdruk. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Bent u niet helemaal zeker van uw ontwerp? Vraag dan gratis een proefdruk aan om het resultaat te zien. Bestellen en verzenden gebeurt steeds snel en veilig.