25 januari 2022

Aroma’s voor je e-smoker: hier moet je op letten

2 min read
aroma's e-smoker

Een e-sigaret wordt door veel mensen gebruikt om af te komen van het echte roken. Daarvoor is deze elektronische sigaret ook zeker geschikt. Het is goed om te weten dat elektronisch roken niet geheel zonder risico is. Ook deze manier van roken is schadelijk voor je gezondheid. Het is echter wel een stapje vooruit op de nicotine en teer gevulde sigaretten die je in een pakje koopt. Je hebt wel aroma’s voor je e-smoker nodig voor je aan het roken kunt gaan. 

Bevat nicotine

Wat is een aroma?

Laten we bij het begin beginnen: de werking van een e-sigaret. Een e-sigaret vul je met vloeistof. Die vloeistof wordt verband. Daardoor komt er rook vrij met een bepaalde smaak. Welke smaak dat is, hangt af van de liquid. Een liquid bestaat uit een aroma of meerdere aroma’s. Je kunt het dus ook zelf maken voor een unieke smaak. Daarvoor heb je tenminste nodig:

  • twee of meer aroma’s
  • een base
  • lege flesjes
  • een wick en coils
Verschillende modellen

Ga naar een specialist

Er zijn sommige winkels die naast hun normale producten ook e-sigaretten en vloeistof verkopen. Het is echter sterk dat zij je ook kunnen helpen met het maken van je eigen liquid. Zoek daarom naar een speciaalzaak, het liefst online. Daar kun je in een paar klikken alles kopen dat je nodig hebt om zelf vloeistoffen te maken. Soms kun je op zulke sites ook nog tips krijgen. Lees bijvoorbeeld blogs van mensen die hun eigen vloeistof maken en hoe zij dit aanpakken op een leuke en veilige manier.